"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Yeni Microsoft Launcher Güncellemesi Çeşitli Meselelere Yol Açıyor

Yeni Microsoft Launcher Güncellemesi Çeşitli Meselelere Yol Açıyor

gazetehaberi gazetehaberi -
79 0

Microsoft kısa müddet evvel Android arayüzü Microsoft Launcher için yeni bir güncelleme yayınladı lakin ne yazık ki güncelleme faydadan çok ziyan getirmiş üzere görünüyor.

Reddit ve Twitter’daki çeşitli raporlara nazaran, birçok Android kullanıcısı en son Microsoft Launcher güncellemesini telefonlarına yükledikten sonra sorun yaşadıklarını bildiriyor.

Güncellemeden sonra çökmeye ve rastgele yanlışlar vermeye devam ettiği için güncelleme en çok Microsoft Surface Duo kullanıcılarını etkiledi.

Microsoft, 26 Haziran’da Microsoft Launcher için 6.230502.0.1103650 sürümlü güncellemesini yayınlamıştı ve o vakitten beri kullanıcılardan uygulamanın aygıtlarında çalışmadığını belirten raporlar geldi.

Google Play Store güncelleme günlüğünde “Bilinen yanılgılar düzeltildi ve performans iyileştirmeleri yapıldı” yazdığından son güncellemeyle ne üzere değişiklikler yapıldığını bilemiyoruz.

Hata iletisi, sorunu çözmek için arayüzün sıfırlanmasını öneriyor. Bu kullanıcılara yardımcı olsa da, sıfırlama süreci özelleştirmeleri ve ayarları da sileceğinden pek tavsiye edilmiyor. Hatta Reddit’te birtakım kullanıcılar ayarları sıfırlamasına karşın sorunun çözülmediğini belirtti.

Son olarak Microsoft’un şimdi sorunu kabul etmediğini belirtelim. Bu nedenle ne vakit düzeltileceği bilinmeyen, kullanıcılar çaresiz bir formda beklemeye devam ediyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir