"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Microsoft, Outlook Web Kullanıcılarını Etkileyen Bir Sorunu Gidermeye Çalışıyor

Microsoft, Outlook Web Kullanıcılarını Etkileyen Bir Sorunu Gidermeye Çalışıyor

gazetehaberi gazetehaberi -
188 0

Microsoft’un Outlook web istemcisini kullanan pek çok kişi son birkaç saattir sorun yaşıyor. Micorosft 365 Status Twitter hesabı bu sabah erken saatlerde “Outlook Web erişim meselesini araştırdığını” doğruladı.

Microsoft daha evvel bu sorunun Kuzey Amerika ile hudutlu olduğunu söylemişti, fakat Twitter’da yayınlanan bir ileti, web üzerinde Outlook ile ilgili sorunun düşünülenden daha büyük ve global olduğunu doğruladı.

Şirket sorunu çözmek için bir yapı değişikliği yayınlamaya çalıştı fakat Microsoft 365 Status Twitter hesabı daha sonra bu değişikliğin “hizmeti beklendiği üzere kurtarmadığını” kabul etti.

Öğleden sonra Microsoft, Outlook kesintisi için öbür bir düzeltme yayınladığını duyurdu. Arıza oranlarında değerli bir düşüş gördüğünü belirten bir tweet attı. Bu tweete kullanıcılardan da karşılık geldi ve başarılı olduğunu doğruladılar.

Microsoft 365 hizmetlerinden birinde yaşanan bu uzun periyodik kesintiye neyin neden olduğu konusunda şimdi bir açıklama yapılmadı. Haziran ayının başlarında da hizmetlerin tamamında büyük bir kesinti yaşanmıştı. Şirket daha sonra bunun bir DDoS saldırısından kaynaklandığını belirtmişti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir