"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. OnePlus Fold Teknik Özellikleri Belirli Oldu

OnePlus Fold Teknik Özellikleri Belirli Oldu

gazetehaberi gazetehaberi -
187 0

Geçen hafta OnePlus Fold’un OnLeaks tarafından oluşturulan 3D render manzaralarını görmüştük. Sızıntı uzmanı artık de ekran, yonga seti ve kameralar da dahil olmak üzere donanımla ilgili detaylarla geri döndü.

Yeni katlanabilir aygıtın 7,8 inç dahili ekrana, AMOLED panele (önceki söylentilere inanılacak olursa 1.900 x 2.100 px LTPO) sahip olacağı tez ediliyor. Kapak ekranı 6,3″ boyutunda olacak ve her ikisi de 120 Hz yenileme suratına sahip olacak. Bu da tıpkı formda AMOLED panel kullanıyor fakat LTPO olup olmadığıyla ilgili bir bilgi yok.

OnePlus Fold, OnePlus 11’in en üst versiyonuna benzeri biçimde 16 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olacak ve birebir vakitte Snapdragon 8 Gen 2 tarafından desteklenecek. OnePlus Fold 67W şarj dayanaklı 4.800 mAh bataryaya sahip olacak.

Telefonun art tarafında muhtemelen Hasselblad marka üçlü bir kamera bulunacak. Ana modülde 48 MP sensör (iddiaya nazaran IMX890), 48 MP ultra geniş modül ve 64 MP telefoto kamera bulunacak. Şimdilik lensle ilgili bir detay yok. Biri kapak ekranında 32 MP ve oburu iç kısımda 20 MP olmak üzere iki adet selfie kamerası olacak.

OnePlus Fold ile ilgili son birkaç detay ortasında kutudan çıktığında OxygenOS 13.1 ile geleceği, yana monte edilmiş bir parmak izi okuyucusu olacağı ve eski vakitlerin favorisi olan ihtar kaydırıcısının bulunduğu yer alıyor.

OnePlus şimdi resmi olarak bir tarih belirlemedi fakat söylentiler Fold’un Ağustos ayında New York’ta tanıtılacağını argüman ediyor. Yani tahminen Samsung’un Galaxy Z Fold 5’i Seul’de tanıtmasından sonra tanıtılacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir