"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. ZTE Nubia Red Magic 8S Pro Tanıtıldı

ZTE Nubia Red Magic 8S Pro Tanıtıldı

gazetehaberi gazetehaberi -
197 0

Red Magic 8S Pro önümüzdeki hafta çıkıyor ve telefon evvelki versiyonuyla neredeyse tıpkı özelliklere sahip olacak, en kıymetli fark ise daha güçlü bir Cortex-X3 CPU çekirdeği barındıracak olması.

Şirket aygıtın resmi imgelerini yayınladı ve aygıt beklediğimiz üzere gözüküyor. Gerideki yazılarda ve 20.000 RPM soğutma fanının bakarsak küçük farklılıklar da yok değil. Tekrar de bunların hiçbiri fonksiyonel düzgünleştirme sayılmaz, yalnızca yeni çıkacak aygıtı bir alt versiyonundan ayırmanın bir yolu olsa gerek.

Görüntüleri ayrıntılı incelediğimizde fanın ve Red Magic logosunun RGB ışıklarla donatılmış olduğunu görüyoruz. Telefonun Gümüş ve Siyah renk seçenekleri mevcut. Fanın üzerinde bildirim ışığı misyonu görebilecek RGB bir çember bulunuyor.

Düz kenarları ve ekranın altında bulunan bir selfie kamerası mevcut. Alt tarafta bir USB-C irtibat noktası ve üst tarafta 3,5 mm kulaklık girişi bulunuyor. Oyun moduna geçiş yapabileceğiniz iki adet düğme de mevcut.

Lansmana tam olarak bir hafta var ve aktifliğe kadar daha fazla detay öğrenebileceğimizi umuyoruz. ZTE’nin Red Magic 8 Pro’yu yaklaşık 550 $ fiyat etiketiyle piyasaya sürdüğünü lakin daha sonra 580 $’a yükselttiğini unutmayalım. Red Magic 8S Pro’nun da birebir fiyata sahip olup olmayacağını bekleyip göreceğiz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir