"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Google’ın E-posta Yazan Yapay Zekası “Help Me Write” Android ve iOS’a Geldi

Google’ın E-posta Yazan Yapay Zekası “Help Me Write” Android ve iOS’a Geldi

gazetehaberi gazetehaberi -
45 0

Google, e-posta taslak hazırlama aracı Help Me Write’ı Android ve iOS aygıtlarda kullanıma sundu. Workspace Labs’ın bir kesimi olan yapay zeka aracı geçen ay Google I/O 2023’te duyurulmuştu ve kullanıcıların denemesi için Gmail’in web sürümünde zati mevcuttu.

Android ve iOS’taki bu yapay zeka, Gmail’in masaüstü sürümünde nasıl çalışıyorsa tıpkı formda çalışıyor. Yapay zekaya doğal lisan komutları veriyorsunuz o da gereksinime nazaran e-posta taslakları hazırlıyor.

Eğer taslağı beğenmediyseniz araçtan metni tekrar yazmasını isteyebiliyorsunuz lakin eski yazdıklarına geri dönemiyorsunuz. O yüzden daha makus sonuçlar da doğurabilir diye eskileri not etmeyi unutmayın.

Help Me Write, kullanıcıların Google’ın Gmail, Docs yahut Slides üzere iş uygulamalarında yeni yapay zeka özelliklerini test etmelerine imkan tanıyan bir test programı olan Google Workspace Labs’in bir kesimi olarak kullanıma sunuldu.

Ancak Google, “Workspace Labs’ın özelliklerini tıbbi, hukuksal, finansal yahut öteki profesyonel durumlar için değerlendirmemenizi” söylüyor. Yani onunla profesyonel işlerinizi halletmeye kalkmayın.

Help Me Write’ı kullanmak için Android yahut iOS’unuzdan Gmail uygulamasını açın ve akabinde Compose düğmesine dokunun. Ekranın sağ alt köşesinde Help Me Write düğmesini bulacaksınız. Yapay zeka tarafından oluşturulan metni isteğinize nazaran düzenleyebilir ve dilerseniz Google’a geri bildirim gönderebilirsiniz.

Unutmadan belirtelim, Help Me Write’ı kullanabilmek için Google Workspace Labs’e kayıt olmanız kaide.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir