"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Xbox İçin Tasarlanan Projeksiyon Aygıtı: ViewSonic X2-4K

Xbox İçin Tasarlanan Projeksiyon Aygıtı: ViewSonic X2-4K

gazetehaberi gazetehaberi -
54 0

Babalar Günü’nde oyun tutkunu babaları keyifli etmenin yolu, onları oyunu konut cümbüşüne dönüştüren akıllı bir projeksiyon aygıtıyla buluşturmaktan geçiyor. ViewSonic’in oyunları tek kişilik olmaktan çıkaran X2-4K projeksiyon aygıtı, babalara çocuklarıyla birlikte kesintisiz oyun oynamanın keyfini yaşatıyor. Xbox için tasarlanan dünyanın birinci projeksiyon aygıtı olarak, sinema seviyesindeki ses sistemi ve canlı renkleriyle etkileyici bir görsel şölen sunuyor. HDR/HLG takviyeli gerçek 4K UHD çözünürlüğü ile çok yakın aradan bile geniş manzara alanı yaratıyor. Böylelikle dar alanlarda bile manzara kalitesinden ödün vermeden 4K çözünürlükte bir ekran oluşturulabiliyor.

HDR/HLG takviyeli gerçek 4K UHD çözünürlüğünü, Harman Kardon hoparlörün sinema seviyesinde sesi ve esnek suram özellikleriyle birleştiren X2-4K, imaj kalitesinde hudutların ötesine geçiyor. Gelişmiş 3. kuşak LED teknolojisiyle güçlendirilen X2-4K projeksiyon aygıtı, 30.000 saatlik bir kullanım ömrüyle sık sık lamba değiştirme zahmetini ortadan kaldırıyor.

Xbox için geliştirilen dünyanın birinci projeksiyon aygıtı olma unvanına sahip X2-4K, 2.900 lümenlik yüksek parlaklık ve %125 Rec.709’u kapsayan canlı renklerle etkileyici bir görsel kalite sunuyor. Harman Kardon ikili hoparlör seti, her vakit her yerde gelişmiş bir görsel ve işitsel keyif yaratıyor. X2-4K’nın 0,69-0,83 kısa yansıtma oranıyla, ekranı küçük alanlarda bile büyütebilir ve yalnızca 1,5 m uzaklıktan 100 inç ekran keyfini deneyimleyebilirsiniz. X2-4K’nın otomatik D, Y/D keystone ve 4 köşe ayarlama özelliklerine sahip olan suramı ise sonlu açılarda bile epey kolay! Wi-Fi aracılığıyla ekran yansıtma ve içerik akışını her zamankinden daha kolay hale getirirken, Bluetooth temasıyla ek ses seçenekleri sunarak daha da sezgisel ve kullanışlı bir kullanıcı tecrübesi sunuyor.

  • Gerçek 4K HDR sürükleyici görsel deneyim
  • 30.000 saat kullanım ömrüne sahip gelişmiş LED teknolojisi
  • Her ortamda parlak ve net imaj için 2.900 Lümen
  • Kolay Suram: Y/D keystone ve 4 köşe ayarıyla 0,69-0,83 kısa yansıtma açısı oranı
  • Harman Kardon hoparlörlerinden sinema seviyesinde ses
  • Ultra Yakın Aralıktan 100 inç görüntü

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir