"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. WhatsApp Business 200 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

WhatsApp Business 200 Milyon Kullanıcıya Ulaştı

gazetehaberi gazetehaberi -
69 0

WhatsApp Business’ın şu anda 200 milyondan fazla kullanıcısı olduğunu açıklayan Meta, küçük işletmelere yönelik kimi güncellemeleri de duyurdu. İşletmelerin yakında Facebook ve Instagram’da bu platformlarda rastgele bir hesabı olmasa bile reklam verebileceği doğrulandı.

Şirket bir blog yazısında, işletmelerin Facebook ve Instagram’da reklam oluşturmak, satın almak ve yayınlamak için WhatsApp Business uygulamasını kullanabileceklerini söyledi. Haber Kaynağı, Marketplace ve Öyküler üzere yerlerde görünebilen Click-to-WhatsApp reklamları vermek için tek yapmaları gereken bir e-posta adresi sahibi olmak ve ödeme yapmak.

Facebook ve Instagram’da bu reklamlara tıklayan kullanıcılar, eser hakkında soru sorabilmeleri ve satın alabilmeleri için işletmenin WhatsApp’taki sohbet sayfasına yönlendirilecek.

Ayrıca WhatsApp, işletmelerin müşterilerine otomatik olarak şahsileştirilmiş bildiriler göndermesine imkan tanıyan öbür bir fiyatlı özellik getirecek. Örneğin, yaklaşan satışlar, doğum günü tebrikleri yahut randevu hatırlatıcıları vb. şeyler hakkında güncellemeler gönderebilecekler.

Anlık iletileşme uygulaması bu ayın başlarında Kolombiya ve Singapur’da Güncellemeler sekmesinin bir modülü olarak Kanallar özelliğini de kullanıma sunmuştu. Bu özellikler hakkındaki fikirlerinizi yorumlar kısmından belirtmeyi unutmayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir