"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Ubisoft Connect Kullanıcı Arayüzü Yenilendi

Ubisoft Connect Kullanıcı Arayüzü Yenilendi

gazetehaberi gazetehaberi -
66 0

Ubisoft, bugün Ubisoft Connect için büyük bir revizyon getirdiğini açıkladı. Uygulamanın “bir sonraki evrimi” olarak tanımlanan bu güncelleme, kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak, oyunlara daha kolay erişime ve yeni özelliklerin tanıtımına odaklanarak sıfırdan, yine inşa edildiğini gösteriyor.

Diğer başlatıcılarda olduğu üzere Connect de artık her vakit açık bir kenar çubuğuna sahip olacak. Bu kenar çubuğu oyuncunun oyun kütüphanesine, Ubisoft Store’a, Ubisoft+ abonelik hizmetinin oyunlarına, arkadaşlarına ve indirme yöneticisine erişim imkanı sunacak.

Yeni Ubisoft Connect şu anda beta basamağında ve kimi kullanıcılara sunulmaya başlandı bile. Denemek için seçilenler, gezinme çubuğunda eski ve yeni sürümler ortasında geçiş yapmak için koyulan bir buton görecek.

Ubisoft PC uygulamasını birinci olarak 10 yıl evvel Uplay ismiyle tanıtmıştı. 2020’de Ubisoft Club ile birleştirilerek çok platformlu bir hizmet olan Ubisoft Connect ismini aldı. Yeni değişim hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir