"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Mcdodo Babalar Günü İndirimi Başladı

Mcdodo Babalar Günü İndirimi Başladı

gazetehaberi gazetehaberi -
53 0

Mcdodo, her yaşa ve zevke hitap eden geniş eser gamıyla, bu kere hem babaları, hem de babasına ikram arayanları keyifli ediyor! Yalnızca genç nesillerin teknolojiyle ilgili olduğu algısının yıkıldığı bu günlerde Mcdodo, ‘her yaştan insanın teknolojik aksesuarlara gereksinimi olduğunu’ bilerek, yeniden özel bir Babalar Günü kampanyası yapıyor.

USB-C hub’lar, LED ışıklı süratli şarj kabloları, süratli GaN şarjlar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı üzere pek çok inovatif eser; Haziran ayı boyunca mcdodo.com.tr’de Babalar Günü’ne özel yüzde 10’a varan indirimlerle sunuluyor. Tüm dünyada kalitesi kanıtlanmış 750’ye yakın aksesuar seçeneği, teknolojik babaları keyifli edecek!

Marka mottosu, ‘sektördeki gereksinimlere kısa müddette odaklanarak tahliller geliştirmek’ olan Mcdodo, eserlerini dünyanın birçok noktasından yeni insanlara ulaştırmaya devam ediyor. Eser gamında araç içi aksesuarlar, kablolar, kılıflar ve kollayıcı camlar, şarj adaptörleri, powerbank’ler, şarj kabloları üzere fonksiyonel eserleri bulunduran Mcdodo, ayrıyeten pek çok yenilikçi ve özel dizaynlı inovatif eseri de meraklılarıyla buluşturuyor.

Bu Babalar Günü’nün en savlı armağan seçeneklerinden biri olan ve iPhone 12 ve iPhone 13 serisi için özel olarak üretilen yeni MagSafe şeffaf kılıflar, şarj tecrübesini değişik bir düzeye taşıyor. 539 TL’den başlayan uygun fiyatları, yüksek materyal kalitesi ve tutuş performansıyla telefonunuzla bütünleşen MagSafe kılıflar, kablosuz ve özgür şarj fırsatı sunuyor. Tekrar babanızı memnun edebileceğiniz bir başka teknolojik aksesuar da markanın yenilikçi eseri olan 3’ü 1 Ortada 25W Kablosuz Şarj Standı. Katlanabilir akıllı dizaynıyla, yalnızca bir powerbank boyutundaki bu taşınabilir eser, 3 aygıtı birebir anda süratli şarj etme imkanı sunuyor. Fiyatı: 1.198,89 TL.

Farklı teknoloji platformlarında meraklılarıyla buluşan Mcdodo, iPhone 14 serisi için özel tasarlanan aksesuarları olanMagSafe Wireless Charger, 3 in 1 Wireless Şarj Standı, yüksek süratli GaN Şarj Adaptörleri ve Akıllı Araç Kitleriyle; iPhone 13 ve 14 serisi kullanıcılarına şarj konusunda apayrı bir tecrübe sunmakla kalmıyor, bunu neredeyse 3’te 1 fiyata yapıyor.

Mcdodo eserleri; www.mcdodo.com.tr adresinin yanı sıra Amazon, Hepsiburada, N11, Trendyol ve Gürgençler Mağazalarında da tüketicilerle buluşuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir