"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Instagram Notlarına Müzik ve Çeviri Eklenebilecek

Instagram Notlarına Müzik ve Çeviri Eklenebilecek

gazetehaberi gazetehaberi -
50 0

Görünüşe nazaran Meta’nın Instagram’a bağlanan tam teşekküllü bir Twitter alternatifi yolda.  Instagram’ı kendi Notlar özelliği artık müzik ve çeviriyi desteklediği için bir geliştirme alıyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg güncellemeyi Instagram yayın kanalında duyurdu.

Aralık ayından bu yana Notlar özelliği, kullanıcıların profillerinde metin ve emoji içeren kısa durum güncellemelerini paylaşmalarına imkan tanıyordu. Takipçiler bu küçük bildirileri gelen kutusunda görebiliyorlar. Meta, notlarınıza müzik eklemenin kendinizi söz etmenize yardımcı olacağını söylemekte ve bir müziğin 30 saniyelik bir kısmını başlıkla birlikte ekleyebilmenize artık müsaade veriyor.

Geliştirme yalnızca müzikten ibaret değil. Ayrıyeten bir dokunuşla notları çevirebileceksiniz. Şayet arkadaşlarınızdan biri notlarını sizin uygun bilmediğiniz bir lisanda yazıyorsa bu kullanışlı olabilir.

Meta, birçok gencin Notes’u benimsediğini söylüyor. Son üç ay içinde 100 milyondan fazla genç hesaplarında bir not paylaştı. Müzik ve çeviri özellikleri muhtemelen gençlerin güzeline gidecek.


Instagram Notlar Çeviri Özelliğine Bir Örnek

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir