"Gerçeklerin Yansıdığı Haberlerin Adresi: Gazetehaberi.net"

GAZETEHABERİ.NET

  1. Anasayfa
  2. »
  3. TEKNOLOJİ
  4. »
  5. Herkes GigaFiber ile Tanışsın Diye TurkNet’ten GigaFırsat

Herkes GigaFiber ile Tanışsın Diye TurkNet’ten GigaFırsat

gazetehaberi gazetehaberi -
48 0

Türkiye’nin yeni jenerasyon internet servis sağlayıcısı TurkNet, herkesin dünya suratında TurkNet GigaFiber hizmetinden yararlanmasını sağlamak gayesiyle TurkNet GigaFiber ile tanışma fırsatı sunuyor. Hudutlu bir mühlet için altyapısı bulunan bölgelerde yeni abonelik başlatacak kullanıcılar için geçerli kampanya kapsamında, TurkNet GigaFiber hizmetini alan kullanıcılar, birinci 6 ay boyunca her ay KDV ve ÖİV dahil 249,90 TL yerine 179,90 TL ödeyecekler.

İstanbul, Ankara, Kocaeli (Gebze), İzmir ve Bursa vilayetlerindeki TurkNet GigaFiber bölgelerinde bulunan kullanıcılar, TurkNet GigaFiber’in 1.000 Mbps’e kadar eşit indirme ve yükleme suratındaki internet tecrübesini rastgele bir sınırlama ve taahhüt olmadan avantajlı fiyattan kullanabilecekler.

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için: https://turk.net/gigafiber

TurkNet CEO’su Cem Çelebiler, “TurkNet GigaFiber’i daha geniş bir kullanıcı kitlesiyle tanıştırmak ve dünya standartlarındaki internet hizmetini deneyimlemesini sağlamak gayesiyle sonlu bir müddet için çok özel bir teklif hazırladık. Bu kapsamda GigaFiber ile yeni tanışan kullanıcılarımız birinci 6 ay boyunca özel bir fiyattan yararlanacaklar. Olağanda 249,90 TL olan şimdiki hizmet bedelimiz, tanışma fırsatıyla birinci 6 ay boyunca sırf 179,90 TL! TurkNet GigaFiber ile dünya standartlarında internet suratını ve TurkNet’in hizmet anlayışını bir gün tüm hanelere ulaştırmayı hedefliyoruz.”


Cem Çelebiler

TurkNet, GigaFiber ile yeni tanışacak kullanıcılar için bu çok özel teklifi hazırlarken elbette mevcut TurkNet’lileri de unutmadı. Çok yakında mevcut TurkNet’lilerin de kullandıkları altyapı fark etmeksizin TurkNet Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında TurkNet’li olmaya davet ettikleri arkadaşlarının TurkNet GigaFiber’li olması halinde tıpkı fırsattan yararlanabileceğini duyuran TurkNet, herkes 1.000 Mbps’ye varan yüksek süratlerde internet kullansın diye mevcut TurkNet’lileri tüm yakınlarını dünya suratında GigaFiber ile tanıştırmaya davet ediyor. Mevcut TurkNet’lilere özel bu orijinal teklifle ilgili ayrıntılar çok yakında TurkNet web sitesinde duyurulacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir